25 de juny 2015

Ciutats Lectores, any 1

Després d'un semestre de molta feina (i de gran qualitat) donem per tancat aquesta primera edició del projecte telemàtic Ciutats Lectores. Ha estat un semestre intens de feina, de resolució d'enigmes, de preparar reconeguts, itineraris, d'investigar... i del que tots hem viscut i gaudit l'experiència.

En primer lloc voldria agrair a tots els centres participants la confiança per apostar per un projecte que tot just acaba de néixer i els problemes que, quan s'engega un projecte, apareixen. Moltíssimes gràcies a tots! Esperem que l'experiència hagi estat profitosa i que s'hagi pogut complir amb les expectatives marcades.

Voldria també felicitar als alumnes, mestres i tots aquells que d'una forma o una altra s'han implicat i han participat perquè aquest projecte tirés endavant. Heu fet una gran feina i el resultat  és ben visible. (veieu el blog del projecte)

Finalment, acomiador-nos i desitjar-vos un molt bon estiu i esperar que el proper curs ens retrobem en una segona edició per poder gaudir i jugar amb la literatura.

Bon estiu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada