15 de maig 2023

Trobada presencial - Salt'23

El passat divendres 12 de maig es va celebrar a Salt la tercera trobada presencial del projecte en la qual l'alumnat del Col·legi Pompeu Fabra (Salt) i l'INS Bosc de Montjuïc van poder compartir un matí literari molt especial.Una trobada que va servir per conèixer en persona les persones amb les quals han estat interactuant els últims mesos descobrint enigmes, creant portades i escrivint textos.

En aquesta trobada vam tenir la sort de comptar amb la presència del Sr. Jordi Viñas, alcalde de Salt, per donar la benvinguda i de l'escriptora Maria Mercè Roca que ens va presentar la vida de Salvador Sunyer, el poeta saltenc sobre qui va girar l'activitat que vam fer al municipi.

Els alumnes de 2ESO del Col·legi Pompeu Fabra van preparar una gimcana que ens va permetre conèixer la figura d'aquest il·lustre escriptor així com de la mateixa vila de Salt en un entorn fantàstic.Com a cloenda del projecte es va fer entrega de diplomes de reconeixement per les portades i els textos així com de la classificació final de la resolució d'enigmes.


Una manera genial de tancar el projecte i començar a pensar en la pròxima edició, una edició molt especial, ja que serà la 10a d'aquest projecte.


1 comentari: